Juniorträning Vallentuna GK 2018

Vallentuna GK’s juniorverksamhet är öppen för alla oavsett ålder och ambitionsnivå. Vi spelar och tränar Golf för att det är kul och vi vill utvecklas. Träningen genomförs av PGA utbildade golftränare i samarbete med ideella ledare och föräldrar Vallentuna GK har cirka 40 juniorer i träning. Träningen sker framför allt på onsdagskvällar. Vi delar delar in spelarna i grupper efter ålder men ambitionsnivå och utveckling påverkar också gruppindelningen.

Juniorträning 1 995 kr
Kvällsträningen börjar vecka 15, onsdag 11/4. Vi tränar 10 gånger på våren och 6 gånger på hösten. Grupperna delas in av Svante Adelin. Head Pro, och Stefan Sandqvist, Teaching Pro. Om du har något önskemål om grupp skriv in det på anmälan. Information om grupptillhörighet skickas ut den 2 april. Samling 15 minuter innan varje pass för uppvärmning och närvaro.

Träningsdagar 500 kr/per dag
Vi vill utveckla träningsverksamheten på Vallentuna GK och erbjuder därför också 3 timmar träningen utanför den ordinarie träningen. Träningspassen är öppen för alla som har grönt kort eller fått sitt officiella Hcp. Kort rast med saft och frukt ingår.

Träningsdag: Torsdagen den 5 april 10:00-13:00 
Träningsdag: Torsdagen den 10 maj 09:00-12:00
Träningsdag: Augusti ej bestämt

Träningsläger och Scandia Cup 1 795 kr
Boka av lägret redan nu, Måndag 18 juni till torsdag 21 juni.
Träning och spel i fyra dagar.
Lägret avslutas med tävling på bana och skills game.

Privatlektioner
Stefan och Svante erbjuder lektionspaket till rabatterat pris.
All juniorer i träning kan boka 3×25 minuter lektion för 800 kr.

Barnkurs i golf – lek och lär golf

Vi erbjuder golf för de yngsta i två olika grupper:

Golfkul; 3 år till 6 år
Här är fokus på lek och motorik, självklart med målet att trivas på golfbanan och få upp ögonen för golf.

Våra viktigaste mål är att ha kul, vara en bra kompis och längta till nästa gång.

Golfkul plus; 6 år till 9 år
Denna grupp som vi kallar Golfkul plus är för dig som är intresserad av golf och vill träna. Det krävs inga förkunskaper, alla utvecklas i sin egen takt bara man har viljan. Alltid med barnet i fokus och målet är att ha kul och lära sig golf samtidigt, inte att utveckla nästa spelare på PGA-touren.

Barnen kommer utveckla sin balans, bollkänsla och motorik.

Vi välkomnar även yngre barn i denna grupp om man är intresserad av gol men du bör vara minst 5 år. Målen för denna kurs är att ha kul, vara en bra kompis och vilja spendera mer tid på golfanläggningen.

Allmän info om båda grupperna
Grupperna kommer ledas av vår personal. De flesta jobbar ideellt och alla har som har stor erfarenhet av barn, vi uppmuntrat föräldrar att delta och vill man engagera sig har vi ledarutbildningar som vi bjuder på för föräldrar.

Fakta
– 10 tillfällen söndagar (6 ggr på våren och 4 på hösten), start 13/5 kl. 13.00
– Avgift 1200:-, inget krav på medlemskap. Medföljande syskon betalar endast 995:-. 995:- gäller också barn / barnbarn till medlemmar i Vallentuna GK.

Anmälan: klubbchef@vallentunagk.se