Kansli och reception

Om reception och kansli är stängd skall ni skriva in Er i greenfeepärmen. Vagnar 30 kr betalas med Swish: 1230296749!

Banan

Banan är öppen. Skriv in Er i greenfeeboken om receptionen är stängd. Greenfee och vagnavgifts-kontroller förekommer!
Hjärtligt välkomna!

Avgifter & erbjudanden 2020

Medlemmar som icke-medlemmar är hjärtligt välkomna att komma och spela hos oss på Vallentuna GK. Medlemmar kan 21 dagar i förväg boka två vardags- och en helgtid och gäster kan boka 14 dagar i förväg. För gällande greenfeepriser samt priser för övrigt se nedan.

Greenfeesamarbeten hittar ni under fliken "KLUBBEN" där erbjuds fritt spel för fullvärdiga medlemmar då ordinarie greener är öppna.

OBS! Vid blockade tider t.ex. tävlings och företagsarrangemang gäller inte greenfeesamarbeten.

Vuxna Helgdagar Vardagar
Greenfee ordinarie (18 hål) 650 kr 550 kr
Gäst till medlem (18 hål)
(gäller alla i bollen)
325 kr 275 kr
Vårgreenfee (18 hål) 325 kr 275 kr
9 hålsgreenfee medges må-fr på hål 10 före kl 09.00 i mån av plats.
samt alla dagar på hål 1 efter kl 18.00
400 kr 300 kr
Gäster från samarbetsklubbar (högst HCP 38) ömsesidigt utbyte se: Greenfeesamarbeten

Juniorer Helgdagar Vardagar
Greenfee (18 hål) 350 kr 250 kr
Gäst till medlem  (18 hål)
(gäller alla i bollen)
200 kr 150 kr
Gäster från samarbetsklubbar (högst Hcp 38) ömsesidigt utbyte se: Greenfeesamarbeten
9 hålsgreenfee medges må-fr på hål 10 före kl 09.00 i mån av plats.
samt alla dagar på hål 1 efter kl 18.00
200 kr 150 kr

Greenfee med boende Helgdagar Vardagar
Boendet sker på Hotel Vallentuna vid Vallentuna idrottsplats www.hotelvallentuna.se
Paketet innehåller en greenfee och en övernattning. Paketet bokas direkt med hotellet.
Från 695 kr Från 695 kr

Spela 36 hål: Andra rundan halv greenfee. (I mån av plats) Kan ej kombineras med andra rabatter.

Vi tar ej emot MORE GOLF CHECKAR eller SVENSKA GOLFKUPONGER eller Dylikt, ENDAST GOLFHÄFTET.

Gäster med Golfhäftet är hjärtligt välkomna med det får du spela alla tider till halva priset på ordinarie greenfee.
Halva priset på Green Fee gäller endast en gång och går inte att kombinera med andra erbjudande eller rabatter.
Avbokning senare än 2 tim före start eller utebliven avbokning debiteras med halv ordinarie greenfee.

Kampanjer förekommer och kan inte kombineras med andra rabatter.

Övriga priser

Hyra golfbil

Körkortregler gäller vid hyra av golfbil på Vallentuna GK. Pris 350 kr per tillfälle och 18 hål oavsett om brukaren innehar läkarintyg eller ej.

Medlemserbjudande: 2 500 kr 10 gånger, 9 eller 18 hål (i mån av plats)

Färd med egen golfbil på banan

100 kr / 18 hål respektive 1000 kr / årskort. Giltigt trafikförsäkringsbevis måste uppvisas!

Hyra golfvagn

400 kr för 15 gånger
30 kr för 2- eller 3-hjuling (avser 18 hål)

Range

Öppen alla dagar 06-21

Kredit/betalkort : 35 kr

(Poletter säljs ej längre men redan inhandlade kan säsongen 2020 användas på dagtid)

Övrigt

Greenfee gäller för 18 hål, men i mån av plats får man spela ytterligare 18 hål för halv greenfee (summa 36 hål). Den andra rundan kan inte bokas innan man spelat klart den första.

Hundar:
Man får ha med sig hund, men den måste vara kopplad och man tar fullt ansvar för sin/sina hundar.

Barnvagnar:
Det är tilllåtet att ha med en barnvagn, tänk på att man måste ha en olycksfallsförsäkring.

Husbilsplats
Begränsat antal(2 st). Tillgång dusch 150/dygn

Återbetalning

Våra greenfeegäster får avgöra om de vill spela eller inte, har man bestämt sig får man ingen återbetalning.

Blixt & Åska

Man får inte spela i sådana förhållanden, har man redan börjat och inte spelat 9 hål får man en greenfee check som kompensation.

Tävlingsavgifter 2020

Greenfee vid tävlingar: 350 kr/gäst + tävlingsavgift, vid partävling 250 kr/gäst+tävlingsavgift.

Företagsgolf/Kompisgolf

299 kr/deltagare (exkl moms) minimum 8 spelare, vardagar. 399kr/deltagare (ex moms) minimum 8 spelare, röda dagar + helgdagar. Denna rabatt kan ej kombineras med andra rabatter. Priset gäller för alla i gruppen (Golfhäftet, Introduktionskort och liknande gäller ej vid dessa bokningar). Vid denna typ av arrangemang bokas 4-bollar, önskas 3-bollar ökas priset med 100 kr/deltagare. Deltagarna fyller själva i sina scorekort och sköter själva sin ev tävlingsform

Kontakta kansliet för mer info!

Tävlings- och resultatservice kan beställas (2.000 kr). Då erhålls upplagd tävling i GIT, utskrivna scorekort med ev logotype, resultatservice, närmast hål service samt utskrivna resultatlistor. Bokning låses senast 7 dagar före spel och samliga bokade tider kommer att debiteras.

Vid andra förutsättningar kontakta kansliet.

Övrigt

Är du anställd och har friskvårdsbidrag på arbetsplatsen kan arbetsgivaren medge bidrag till din golf.

Introduktionskort

Gäster med intoduktionskort (PGA, GAF och liknande) är hjärtligt välkomna att besöka oss med fritt spel vid två tillfällen under säsongen. Bokning ska ske minst ett dygn i förväg och anmälan på plats ska ske i så god tid att kort presentation medges. Introduktionskort medges ej vid tävling.

Kansliet
Klubbchef@vallentunagk.se